Az iroda dolgozóinak is jár a szórakozás

Manapság rengeteg munkakör irodai munkát foglal magában. Egész nap csak ülni az asztalnál, görnyedni a számítógép előtt, amíg kifolyik az ember szeme, végeláthatatlan aktakupacokat pakolászni és minden nap megbeszélésre menni. Nem a leghumánusabb munkakör, abban talán egyet is érthetünk; rendszeres szünetekkel és pihenőkkel lehet csak túlélni. De néha ezek a szünetek sem segítenek, csak gyűlik a feszültség a dolgozókban, egyre több lesz a konfliktus és egyszer ki fog törni, mint a vulkán. A másik eshetőség, hogy annyian dolgoznak együtt és olyan keveset találkoznak, hogy jóformán nem is tudják egymásról, hogy ki kicsoda. Ez személytelenné teszi a munkakörnyezetet, hiszen minden nap idegenekhez megy be az ember dolgozni, nem a már megszokott és megszeretett kollégákhoz.

Ezekre a problémákra mind megoldást jelenthet egy csapatépítő nap vagy akár hétvége, melynek során a munkatársak megismerik egymást, közelebb kerülnek egymáshoz és még az irodából is kiszabadulnak. A programokon megszerzett tudást és elsajátított képességeket pedig majd a négy fal között kamatoztatják, ezzel is növelve a munkájuk értékét. Így nyáron érthető módon a vizes, vízparti csapatépítő programok örvendenek nagy népszerűségnek; legyen szó vitorlázásról, SUP-ról vagy csak kötetlen strandolásról, bármelyiket be lehet építeni egy csapatépítő nap programjába. Érdemes megkeresni egy kifejezetten csapatépítő programok szervezésére szakosodott céget, hogy minden rendben menjen és ne a dolgozóknak kelljen a szervezéssel foglalkozni. Ha valaki ilyesmin gondolkozik, a balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ weboldalon többféle program közül válogathat, költségvetéstől, a résztvevők számától és az időjárástól függően. Az oldalon azonnal lehet is ajánlatot kérni a kiválasztott programra, így már a szervezés kezdeti fázisában tudjuk, mire számíthatunk, mekkora kiadást fog jelenteni a program és ennek függvényében lehet módosítani, személyre szabni.

Aki impozánsabb csapatépítő programon gondolkozik és meg szeretné adni a módját, annak a vitorlás csapatépítő lehet a tökéletes választás. A csapat létszámától függően lehet kisebb csoportos alapoktatást kérni és még versenyzésre is van lehetőség; de ha nagyobb létszámmal képviselteti magát egy cég, akkor jobb választás lehet egy vitorlás kirándulás, akár még ebéddel vagy borkóstolóval egybekötve is. Ha valaki nem szeretne ennyire komplex és drága programot, akkor a SUP túra lehet szimpatikus program, mert ez rövidebb is, rugalmasabban lehet összekötni a strandolással és kevesebb pénzbe is kerül. Lehetőség van a SUP és a vitorlázás ötvözésére, az evezős szörföt nem csak önmagában lehet kérni, hanem a hajókázás kiegészítéseként is. Ha pedig váratlanul rosszra fordul az idő, esetleg leszakad az ég, akkor is megtartásra kerülhet a csapatépítő, mert beltéri programokkal is készülnek a szervezők.

balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/