Masszázs minden irodai dolgozónak

Amikor 8-9 vagy akár 10 órákat is ül az ember az irodában, akkor aztán igazán elgémberedik minden testrésze, valakinek a dereka fájdul meg, másnak a válla vagy a karja, így arra gondoltam, hogy az irodában olykor mindenkinek járna egy igazán jó, felfrissítő masszázs. Így végül thai masszázsra fizettük be az irodai dolgozókat. Ez a thai masszázs Budapest belvárosában személyre szabható. Természetesen lehetőséget biztosítottunk arra, hogy mindenki ki tudja választani azt, hogy milyen típusú masszázs lenne számára a megfelelő, alapvetően mi mindenkinek a tradicionális thai masszázst ajánlottuk, de lehetett külön kérni a konkrét testre vonatkozó masszázst is, mint a talpmasszázs, hátmasszázs, fejmasszázs, nyakmasszázs, és még sok egyéb masszázs közül lehet választani.

Magánszemélyként én már többször megfordultam ebben a szalonban, ezért is mertem rájuk gondolni, mikor eszembe jutott ez a remek ötlet. Négyen dolgoznak nálunk az irodán, így nem volt nehéz feladat leszervezni az időpontokat az oldalon keresztül.

A Karma Thai Masszázs szalon egy nagyon profi thai masszőr csapattal rendelkezik, a szalonnak pedig már több mint tíz éves tapasztalata van, ez azért sokat elmond róluk anélkül is, hogy én ódákat zengenék róluk. Azt azért elmesélem még, hogy milyen kitörő lelkesedéssel fogadták ezt a meglepetést a többiek, akik széles vigyorral érkeztek be a munkába a masszázst követő napon. Mindenki lelkesen áradozott a szalonról, a kedves fogadtatásról, a masszőrök csodás munkájáról, és arról is, hogy búcsúzáskor is milyen figyelmesek voltak velük az alkalmazottak. Számítottam arra, hogy fel fogja dobni őket, de nem gondoltam, hogy ilyen kitörő lelkesedéssel fog ez lecsapódni bent. Nagyon örülök annak, hogy számukra is olyan pozitív élményt okozott a szalon, mint amilyet én szoktam itt érezni. Azt hiszem, már szervezhetem is a következő időpontot nekik, hogy a lelkesedés és vidámság folyamatosan megmaradjon. Ha nálatok is jól jönne ez a hangulat, akkor nincs más dolgotok, mint foglalni egy időpontot és élvezni a thai masszázst Budapest belvárosában.