Vicces egyenpóló a jó hangulatért

Aki próbált már lemenedzselni egy irodai költözést, csak az tudja, hogy ez mekkora feladatot is jelent. Megbízható költöztető cég keresése, papírok párhuzamos intézése a régi és az új iroda kapcsán, takaríttatás, mindezt pedig a kollégák folyamatos kérdései és elégedetlenkedései kísérik (ez hol van, azt miért csomagolták már el…) ráadásul mindezt az év egyik legpörgősebb időszakában tesszük. Egy ponton viszont nagyon megértettem a kollégák rossz kedvét: szombaton be kell jönniük elpakolni a személyes dolgaikat az asztalokról, fiókokból, mert azt a költöztető cég nem vállalta. Volt is ám elégedetlenkedés és édesanyám is sokat csuklott.

Gondolkoztam, mivel tehetném jobbá a hangulatot, hogy ne torkoljon katasztrófába a szombat és végül megtaláltam a megoldást, itt már csak a nevetés és a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop segíthet. Elképesztően nagy a választékuk vicces pólókból, pulóverekből és szájmaszkokból, minden alkalomra és témára jut egy. A jól szerkesztett oldalon viszont nagyon könnyű a keresés, akár keresőszóval, akár a menüpontok alatt gyorsan megtalálhatjuk a nekünk tetsző pólót. Van többek között állatos, páros, gamer, vegán, munka, film, alkohol és család témában. Akár szülinapra, legény- vagy leánybúcsúra, Halloweenre, Valentin-napra vagy Karácsonyra keresünk, itt tuti találunk egy jópofa feliratot hozzá. Ha pedig mégsem, akkor az üzletekben egyedi, általunk tervezett pólót is tudunk nyomtattatni, ha szerencsénk van és nem kérünk túl nagy darabszámot, akár azonnal el is készülhet.

Hosszasan válogattam, jókat kacarásztam a pólók feliratain ( a macska mintás, „Wanted Schrödinger’s cat dead and alive” feliratún konkrétan 10 percet), végül megtaláltam a nekem kellőt, az „Egy idegszálam maradt és te azon táncolsz” feliratú pólót. Ebből aztán vettem kéket, zöldet, fehéret, sárgát és pirosat és már előre örültem, tudva, hogy ezek a vicces pólók megmentenek minket egy csomó felesleges konfliktustól. Emellett pedig vettem a férjemnek is egy „A hosszú boldogság titka: Igen, Drágám, sajnálom, minden az én hibám” feliratú pólót, mert ez nálunk gyakori belső poén.

Mivel a céges pólókat meglepetésnek szántam, ezért a méreteket nem kértem be előre, így csak tippelni tudtam, hogy ki mekkora pólót hord. Szerencsére a LOLmarkt.hu erre is fel van készülve és darabonként 190 Ft-ért méretbiztosítást lehet kötni a pólókra. Megéri, hiszen így az esetleges méretcsere során a futár 1.980 Ft-os díját a LOLmarkt-hu-Vicces póló webshop állja. A méretválasztás menüpont azért szolgált némi támponttal, a karcsúsított női pólóknál például javasolják az eggyel nagyobb méretet megvenni, mint elsőre gondolnánk, míg a férfi méretek általában megegyeznek a különben hordott mérettel. Ezek alapján a tanácsok alapján igyekeztem megbecsülni, melyik kolléga vajon milyen méretű pólót hordhat. Két napon belül a GLS futártól meg is kaptam a rendelésem, meglepően jó minőségű a pólók alapanyaga is, kellemes pamut tapintásúak.

Nagyon tetszett a kollégáknak az ajándék póló, hangos röhögés közepette vette fel mindenki szombaton. Engem is meglepett aztán, hogy a morgásból végül milyen jó hangulat kerekedett, rengeteget nevetgéltünk, pizzáztunk és jobbnál jobb fotók készültek a pakolás folyamatáról.  Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól is elsülhet a költözés, hogy a plussz munka és káosz ellenére csak még jobban összekovácsolja a csapatot. A legközelebbi csapatépítőre egyedi pólókat rendelek majd a LOLmarkt-tól és a költözős csapatfotók lesznek rajta. Remélem, annak is ekkora sikere lesz.