Elengedhetetlen az irodában, és nem a kávé, mi az?

A legtöbb ember, ha az irodai munkára gondol, talán a papírhalmaz mellett gubbasztó szürke csinovnyik karaktere jut eszébe, vagy a kávéillatú, fényes helyiségben tipegő csinos, miniszoknyás titkárnő, aki nehéz mappákat cipel a nyomtatóhoz.

Bár manapság az online térnek köszönhetően rengeteg dolgot tudunk virtuálisan intézni, a fenti szélsőséges példákban azért van egy állandó tényező, amely a valósággal közös, ez pedig a papír. Még ma is sok embernek jelent biztos pontot, ha a szerződése, vagy bármilyen egyéb fontos irata kézzelfogható formában van jelen. A matériához való ragaszkodás előnye, hogy adataink nem szállnak el a felhőben egy hiba esetén, és spórolás a papírral ide vagy oda, egy tollal akkor is könnyebb jegyzetet írni a lapra, mint számítógéppel megnyitni a dokumentumot, szövegdobozt beszúrni, majd úgy gépelni, aztán tájolni, ha valamiért elcsúszott az egész. 

Az irodákat jellemzően két dolog tölti meg, az egyik a kávé aromájának jellemes illata, míg a másik a nyomtatógép monoton, már-már megnyugtató zenéje. És persze az idegeskedés, amikor kifogyott a patron a gépből, vagy a mérgelődés, amikor a nyomtatást fel kell függeszteni, mert a rosszul felhelyezett tinta a szerencsétlenül járt kolléga frissen mosott, fehér ingjén köt ki.

Ezt elkerülendő egy megbízható kerítőt szeretnék ajánlani, minden tintáját vesztett nyomtatónak. Ha bármire szükség van a zavartalan munkavégzéshez, a nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalt tudom javasolni. Még a hozzám hasonló informatikai analfabéták is könnyen kiigazodnak a kezelőfelületen, és szinte bármilyen nyomtatóhoz tudnak tonert találni, kedvező áron, természetesen a szükséges információkkal ellátva a látogatókat, beleértve, hogy mennyi az adott termék kapacitása.

nyomtatoalkatresz.hu/toner

Garanciát is vállalnak, bár ebbe a korábban említett ing tisztítása nem tartozik bele, mert ilyen baleset egy tonerrel nem fordulhat elő. A toner ugyanis festékből és műanyagból álló por, amely az elektromos töltésének köszönhetően kerül a papírra, és a műanyag részecskék olvadásának köszönhetően marad ott, tehát nem folyik ki csak úgy, mint ahogy az egy hagyományos tintapatronnal előfordulhat. De természetesen nem csak a lézersugaras, hanem a hagyományos tintasugaras nyomtatók igényeit is ki lehet elégíteni az oldalon keresztül, ez csak egy kis elfogultság volt a részemről.

Visszatérve, ha innen rendelünk, háromféle kiszállítási mód közül lehet választani, az egyik a GLS házhozszállítás, a másik, szintén a GLS jóvoltából a csomagpontra történő szállítás, illetve, ha valaki betárazni szeretne, és nagyobb megrendelést ad le, a cég a saját autójával is vállalja a szállítást. Ami a legjobb az az, hogy mindezt ingyenesen teszik, mi pedig szürcsölhetjük tovább a kávét, hallgathatjuk a kollégánk szitkozódását a kifolyt tinta miatt, mert a megrendelés házhoz jön.