Ti szoktatok rendelést az irodába kérni?

Amikor a feleségem nem tudja biztosra, hogy a szállítás napján otthon tartózkodik-e, akkor az irodába szokta kérni a szállítást.

Legutóbb nagy volt a meglepetés, amikor egy hatalmas pakk érkezett, mindenki kíváncsian vizsgálta a csomagot. Mondtam nekik, hogy nincs titok, a Lord Shoptól érkezett meg a csomag pelenka, azért olyan hatalmas, mert egy hónapra előre meg szoktuk vásárolni a pelenkákat, mert nagyon jó áron lehet hozzájutni a webshopban, ráadásul nagy csomagokat nagyon megéri itt vásárolni.

Több családos kollégám van, így azonnal tudni akarták ennek a weboldalnak a címét, amit el is küldtem nekik. Közvetlenül a pelenkákhoz irányítottam őket, mert tudom, hogy mindenkinek nagyon nagy problémát jelent az, hogy megtalálják a megfelelőt. Említettem nekik, hogy a feleségem itt egy próbacsomagot vásárolt, aminek segítségével többfajta pelenkát is ki tudott próbálni, hiszen mi sem tudtuk, hogy milyen típusú pelenka lenne a legideálisabb számunkra. Olyan sok lehetőség van már a sima pelenkától kezdve kaphatók nadrágpelenkák, bugyipelenkák, valamint textilpelenka is található a kínálatban, és persze, hogyha medencébe akarjuk vinni a gyereket, akkor úszópelenkát is lehet kapni. Meséltem nekik a pontgyűjtésről és a túrajáratról is, nagyon érdekesnek találták, hogy van egy külön járata ennek a webshopnak, amikor személyesen a saját futárjuk hozza el a csomagot. Ennek egyébként az a nagy előnye, hogy a futár rendelkezik termékismerettel, így bármilyen kérdésre tud válaszolni személyesen a vásárolt, vagy a vásárolni kívánt termékekkel kapcsolatban.

A koronavírus előtt személyes átvételre is volt lehetőség. Valószínűleg ez a covid után ismét elérhető lesz majd, de szerintem a házhoz szállítás a legkényelmesebb megoldás.