Vörösboros pohár és dizájnér desszertes tányér

Költözés előtt állunk. Ezzel pedig nem csak az jár, hogy az életterünket áthelyezzük egy másik helyszínre, hanem azzal is, hogy a cégünk székhelyét és egyben az irodánkat is költöztetjük, hiszen otthonról dolgozunk. Az új házban már nem csak egy pici szobánk lesz, hanem egy jócskán elegendő terünk arra is, hogy egy igazi iroda helyiséget alakítsunk ki. Lesz itt asztal, igazi “főnöki” karosszékek, komfortosan és persze ergonomikusan kiépített környezet és minden más. Mivel zenészek is vagyunk, ezért végre helyet kaphat majd egy teljes stúdió is, már régóta itt volt ennek is az ideje. Az iroda helyiségben úgy tervezzük, hogy lesz még akvárium és sok-sok zöld növény is, hogy még inkább idilli legyen a légkör, amikor munkára adjuk a fejünket. Aztán ki tudja, még a vörösboros pohár is előkerülhet majd egyszer-egyszer ebben a helyiségben is.

Egy iroda kialakításánál szerintem legalább annyira oda kell figyelni, mint amikor az ember egy teljes házat rendez be. Ott vannak a személyes preferenciák, a lakberendezési irányelvek, na meg a spiritualitás és az ehhez fűződő alapelvek, amiket valaki vagy követ, vagy nem. Izgalmas és egyben bonyolult feladat is kitalálni minden apró részletet, hogy milyen anyagok, milyen színek és formák kerüljenek fel a falra, vagy a padlóra. Összhangban kell lennie a padlónak, a függönynek, a szőnyegeknek, a falnak, a stukkóknak és mindennek, amit csak szeretnénk. Szerintem érdemes erre kellő időt szánni, hogy aztán amiben a mindennapjainkat éljük valóban olyan lehessen, amit elképzeltünk magunknak. Különösen akkor, ha az otthonunkban töltjük a munkával töltött órákat is, tehát az iroda nem csak hobbi célokat tölt be – akkor bizony a gondos és alapos tervezést nem érdemes kihagyni.

Ha már így szóba is jött, hogy a ház többi részét is mennyire összetett dolog berendezni, akkor már bele is mehetünk a részletekbe is. Számomra az irodához mérten hasonlóan kedves a konyha berendezése tetőtől talpig. Egyet tudok: vörösboros pohár már van a háztartásban, de eddig csak bedobozolva volt, mert nem volt helyünk használni. Most viszont eljött a mi időnk minden ilyen holmihoz – alig várom, hogy mindent kipakolhassak majd az új tálaló szekrényekbe. Ami pedig még nincs meg, azt a hunniakristaly.hu-ról rendeljük majd meg. Ez egy olyan oldal, ahonnan a “nagyok” is rendelnek, ezért azt gondolom, hogy nekem, egyszerű mezei háziasszonynak is tudnak olyan termékeket adni, amelyek hosszú életűek lehetnek majd.

Igyekszek mindig kedvező opciókat találni ami az árakat illeti, de mindeközben meg nekem mindig a minőség az első. A hunniakristaly.hu kínálatát elnézve viszont az a helyzet, hogy nem kell döntenem: mert a horeca minőségű termékek mellett egyértelműen megkaphatom a jutányos árakat is. A vörösboros pohár készletet, amit innen vettünk mi is például nagyon olcsón tudtuk megvenni, hiszen ezer forint alatt volt egy-egy pohár belőle. Ennél természetesen vannak extrább megoldások is, például a Burgundy pohár, amibe majd egy üveg bor is belefér, vagy a Bordeaux pohár, amibe szintén vagy 700 ml bor fér. Persze ezeket nem illik ennyire teletölteni, de azért maga a lehetőség mégis csábító. Ahogyan annak a lehetősége is, hogy a hunniakristaly.hu-n nem csak vörösboros poharak vannak, hanem mindenféle más egyéb konyhai termék is.

Szóval itt igazából minden elérhető, amire csak szükségünk lehet egy jól felszerelt konyhához. Egyrészt, tányérok és poharak egyaránt vannak. Kicsik, nagyok, egyszerűek és persze a már-már kortárs művészi alkotás szintjét megközelítőek is. Másrészt pedig konyhai gépek és berendezések is vannak, szóval ha mondjuk szeretnénk egy bármilyen háztartási gépet, akkor azt is érdemes itt keresgélni.

De a személyes kedvenceim továbbra is azok a tányérok, amik szerintem tényleg már-már művészeti alkotás szintjén vannak. Sokféle termékcsalád létezik ezekből is, ha megnéztek egy-kettőt a hunniakristaly.hu-n, akkor ti is meglátjátok, hogy mire is gondoltam. Szerintem mind-mind nagyon szép és egyedi, olyan, mintha otthon is étteremben ennék – amikor elképzelem, hogy ezeket a tányérokat vesszük majd meg, ha beköltöztünk.

A vörösboros poharakhoz hasonlóan ezekben az esetekben is, mármint a tányéroknál is adnak pótlási garanciát, vagyis ha néhány éven belül – legtöbbször 5 – eltörik, akkor ők garantálják, hogy lesz még belőle ahhoz, hogy pótolni tudjuk és teljes maradhasson a készlet. A poharaknál ez talán még inkább lényeges, hiszen egy üvegpoharat viszonylag könnyedén, nagy küzdelmek nélkül is el lehet törni – nekem nagyjából évente kétszer sikerül is. Szóval nagy előnynek tartom, hogy innen sokáig egyben tudjuk tartani a készletet az utólagos pótlás garanciájával.

A Hunnia Kristálynál mindenkire gondolnak: kicsikre és nagyokra, dohányosokra és teázókra, koktélosokra, sörösökre és borosokra is. Én ennyiféle poharat még nem láttam sehol, hiszen itt tényleg minden típusú italhoz van “kehely”. A vörösboros pohár erre egy tökéletes példa, hiszen ha ezt a kategóriát említem, akkor nagyjából minden második embernek teljesen más típusú pohár jelenik meg a szeme előtt. Legalábbis szerintem egyszerre ugrik be az öblös, gömbszerű, a már korábban említett Burgundy, vagy Bordeuax típus, vagy a legegyszerűbb, talpas vizespohárra hasonlító. Amikor pálinkás poharat említek, akkor hasonlóan komoly a kínálat a hunniakristaly.hu-n. Ezen kívül persze gyakorlatilag bármelyik italt megemlíthetném, mert itt tényleg mindenből van vagy 3-4 féle.

Ha pedig már minden pohár a polcon lesz, akkor tényleg jöhetnek majd a tálalók és a további konyhai eszközök. Az ételek és a főzés előkészítéséhez is simán lehet innen eszközöket szerezni, ahogyan csomagolóanyagok is vannak – ha épp mondjuk esküvőhöz keresnénk ételes dobozokat. A Home Line kategórián belül pedig még több olyan teméket lehet találni, amit az otthoni felhasználásra szabtak méretben, viszont minőségben ugyanazt tudja, mint a nagytestvérei, amiknek a célközönsége alapvetően a horeca körből kerül ki. Itt viszont van például az élelmiszerek tárolásához, vagy csomagolásához, esetleg még akár a bevásárláshoz is ajánlott termék. Az ünnepekre is gondoltak, mert kifejezetten karácsonyi kategóriájuk is van most. Ebben a kategóriában pedig mindenkinek akad valami, aki szeret enni és inni. Hamburger formázó, jégdaráló, habverő, tároló dobozok, kristálypohár, tortabeosztó, fagyis kanál, szeletelőgép és holnapig sorolhatnám. Szóval szerintem tényleg széles rétegeket képes lefedni a hunniakristaly.hu kínálata.

Ha szeretnétek meglepni a szeretteiteket olyasmivel, amivel biztosan nem nyúltok félre, mert garantáltan jó minőséget és szép kivitelt kaptok, akkor a hunniakristaly.hu-n érdemes lehet körülnézni. A vörösboros pohár is jó ötlet, hisz ahogy említettem, ezekből is rengeteg opció kapható, de ha inkább egy szép tányért, vagy kristálypoharat, netán konyhai kisgépet választanátok, akkor is ajánlom az ő oldalukat. Elvégre, ki ne akarna otthon is olyan elegáns és minőségi eszközökkel enni, mint amilyenek egy étteremben, vagy hotelben vannak. Arról már nem is beszélve, hogy ki ne szeretne olyan eszközöket ezzel együtt, amelyek jobban bírják a strapát, az ütést, kopást és hosszabb élettel maradhatnak mellettünk a háztartásban, mint az egyszerűbb háztartási célú termékek. Szóval, aki ilyesmit szeretne, annak a hunniakristaly.hu így karácsony előtt a legjobb választás.

vörösboros pohár