Hosszú hétvége kétkeréken

Nagyon izgatott vagyok, mert idén én szervezem a céges kirándulást. Tavaly még csak segítettem a HR vezetőnek, de idén már én vezénylem le az egészet. A helyszín már régen eldőlt, körbekerékpározzuk a Fertő tavat, és két éjszakát fogunk ott tölteni céges kirándulás, csapatépítés címszó alatt. A szállást már lefoglaltam, a visszajelzés pozitív a kollégák részéről, a cégkiránduláson részt fog venni az ügyvezetőn és menedzsereken át az asszisztensekig több kolléga is. Mindenki saját kerékpárt hoz otthonról, a szállításukat viszont én fogom megoldani céges költségre. Úgy kalkuláltam, hogy nyolc kerékpár szállítását kell megoldanom három vagy négy autóra felszerelve.

Egy régi évfolyamtársamtól kaptam egy tippet, hogy nézzek szét az autofelszerelesek.hu weboldalon. Itt találtam meg, amit kerestem, hiszen kerékpár tároló autóra szerelve és vonóhorogra szerelve is rendelhető volt a webáruház készletéből. Jelenleg mindkét megoldás érdekelt, az egyik autón rendelkezünk vonóhoroggal.

A kerékpár tárolók autóra szerelhető kínálata bőséges volt, első nekifutásra is úgy láttam, nem érdemes más webáruházat keresnem, a kínálatuk tökéletesen kielégítik jelenlegi céges igényünket.

Először a tetőre szerelhető kerékpártartók érdekeltek, körülnéztem, hogy melyik változatban érné meg legjobban beruházni, ár érték arányban, melyik típus a legjobb. Megtudtam, hogy öt kerékpár szállítása is megoldható egyszerre, ha úgy szeretném, de autónként egy biciklit is felszerelhetek, amennyiben ez a változat tetszene a legjobban. A fel és leszerelés sem tűnik túl bonyolultnak, de sok esetben segítségképpen egy videón látható összeszerelési útmutató is támogatja a vásárlót.

A kerékpártartók kinézete önmagukban is elegánsak voltak, mind a fekete, mind az ezüstszínű változatban, de a segítségnyújtó videókat nézve végképp jól mutatott a már felszerelt kerékpárokkal együtt.

Nekem fontos szempont volt, hogy a raktáron elérhető készletből válasszak, és lehetőleg egyszerre érkezzenek meg a rendelt termékek. Az oldalon lehetőségem volt rászűrni, hogy csak a raktárkészletből válasszak, így egyszerű volt a további döntés.

Néztem az árakat, és hogy meddig merészkedhetek el a cég pénzéből, és úgy kalkuláltam, hogy a tetőre szerelhető változatból kettőt vásárolok. Egy három kerékpár szállítására alkalmas típust, illetve annak a kétszemélyes változatát is megrendeltem. Mindkettő kerékpártó teherbírása tizenhét kilóig volt maximalizálva, s ez nekem tökéletesen megfelelt. A vastag kerekű bicikliket is bele lehetett szerelni. Svéd márka, a minőséget ezért megbízhatónak találtam. A garancia nagyon kellemes vállalás volt, öt évre szólt, és ez is egy újabb érv, ami miatt a Thule márka mellett tettem le a voksomat. Minden autóval kompatibilis, és az összes hagyományos tetőcsomagtartóra felszerelhető.

Ezután átkattintottam, és megnéztem a vonóhorogra szerelhető lehetőségeket. Itt kiválasztottam egy három kerékpár szállítására alkalmas változatot. Ebben az esetben az Amos márka mellett döntöttem. Mellette szólt az alusínes kivitelezése is, és hogy dönthető változatról beszélünk. Meg hát egyszerűen ez tetszett a legjobban, dizájnban és árban is.

A nap végére nagyon megkönnyebbültem, hiszen sikerült választanom kerékpár tároló autóra és vonóhorogra szerelhető változatából is, úgy, hogy még a költségkeretet is tudtam tartani. Még egy picit böngésztem az oldalon. A vásárlói megítélések jók voltak, és magas volt a webáruház értékelése is, minden szempont szerint egy jó kereskedésbe botlottam.

Lett volna még lehetőségem választani kerékpártartót hátsó ajtóra szerelhető verzióból is, de nem akartam már tovább variálni, mert egyelőre nagyon elégedett voltam a szerzeményeimmel.

Örülök, hogy ajánlás útján eljutott hozzám az autofelszerelesek.hu weboldal, mert nagyot lendített munkámon. Most, hogy már a kerékpár tároló autóra való vásárlása kipipálva, már csak a céges kirándulásnak kell jól sikerülnie.