Pesti tárgyaló a székelyszolgáltatás mellé, na de hogy is megy ez?

A cégünk sajnos eddig nem rendelkezett rendes irodával, pontosabban tárgyalóval, viszont az egyre bővülő ügyfélkörünk elvárta volna, hogy legyen. Nem épp professzionális egy étteremben vagy online megvitatni a különböző szerződések feltételeit, bár ez utóbbi már egyre gyakoribb, de csak a vírus miatt. Szóval muszáj volt utánanézne, hogyan is lehetne ezt a dolgot orvosolni. Itt jött képbe a székhely szolgáltatás.

Mivel a cégünknek amúgy is módosításokon kellett keresztül mennie, könnyű volt ezt is bele iktatni ráadásul így a módosítás pénzbe sem került. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ szolgáltatásait vettem igénybe, aminek köszönhetően online mindent el is kezdeni intézni nagyon hamar.

Persze nem csak ez az egy lehetőség lett volna, hanem kérhettem volna székhelyet Újlengyelbe is, ami azért volt nagyon csábító, mivel nem kellett volna iparűzési adót (IPA) fizetnem, viszont jelenleg a cég nem működik akkora kapacitáson, hogy megérje. Persze azt senki nem tudja, mit hoz a jövő, szóval ezt nem teljesen vetem el, de jelenleg sokkal nagyobb szükségem volt tárgyalóra.

Mivel rendelkeztem saját ügyvéddel, nem kellett igénybe vennem az övéket, de azt is biztosították volna teljesen ingyen. Végül személyesen csak a végső papírokat kellett aláírni, és a cégmódosítással kapcsolatos adatokat egyeztetni. Minden a legnagyobb rendben ment.

Ha valaki szintén ilyen változtatásokon gondolkozik, meleg szívvel ajánlom a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalát, és kérdés esetén itt lehet tájékozódni még a pontos részletekről. Egy pillantást mindenképp megér.