Webhosting, lehet, hogy neked is épp ez kell?

Cégünk hirtelen nagyon felkapott lett, megsokszorozódtak a rendelések és csak reaktív módon próbálunk lépést tartani ezzel a folyamattal. A legtöbb cég közismerten éppen ebben a szakaszban szokott tönkre menni. Törpe vállalkozásként elég mindent egy kézben tartani, kb. családias alapon megoldani a problémákat és minimális technikai tudásunkkal kisegíteni egymást. Amikor viszont jön egy növekedési lépcső, akkor kellenek a kialakult struktúrák, definiált felelősségi körök és a professzionalizmus, különben saját súlya alatt összeroppan a cég. Mi is épp rohamtempóban vesszük fel és tanítjuk be az új embereket, bérelünk autókat és költözünk nagyobb irodába, keresünk folyamatosan megfelelő méretű raktárakat. A fizikai rész mellett pedig bővítjük a számítástechnikai oldalt is. Már most észrevenni ugyanis, hogy a szerver elérhetetlensége vagy lassúsága miatt sok a visszaforduló rendelő. A főnökség viszont nagyobb szerverekbe beruház ugyan, de szerverterembe nem, amíg a vállalkozás ezt biztosan ki nem termeli. Szerencsére van áthidaló megoldás, mégpedig a webhosting szolgáltatás. Egy gyors körbekérdezés után nagyobb ügyfeleink körében hamar eljutottunk a rackforest.com-hoz, mint a leginkább ajánlott webhosting szolgáltatóhoz.

A rackforest.com 2014 óta működik, tehát nagy szakmai tapasztalattal és biztos, kialakult folyamatokkal rendelkeznek. Több, mint 500 szerverük és 800 ügyfelük van. Elkötelezetten hisznek a kiváló minőségben és abban, hogy minden ügyfelet meg kell becsülni. Náluk nem elvárás, hogy az ügyfél egyedül hozza meg a technikai jellegű kérdésekben a döntéseket, hanem legjobb tudásuk szerint folyamatosan támogatják abban, hogy a végén mindkét fél legnagyobb elégedettsége mellett alakuljon ki az együttműködés.

A rackforest.com oldalán tájékozódva minden információt megkapunk, ami a legfontosabb kérdések tisztázásához szükséges. Minden területet lefednek, amire csak egy közepes méretű vállalkozásnak szüksége lehet a domain regisztrációtól kezdve a szoftver bérlés, szerver értékesítésen át a webmester szolgáltatásokig. Professzionális környezetet biztosítanak szerverünknek, ha szerverünk meghibásodna bérszerverrel azonnal ki tudnak segíteni minket. A virtuális magánhálózat távoli irodák, telephelyek, helyszínek, akár több száz végpont közötti megbízható kommunikációját biztosítja. A site2site VPN integrált hang-, adat- és internet kapcsolatot biztosít a helyi hálózatok (LAN) és egyéb rendszerek között, olyan biztonságos megoldással, hogy kritikus üzleti alkalmazások is futhatnak rajta. Szünetmentes áramellátás, díjmentes IP konzol port, garantált 1 Gbit/s nemzetközi és belföldi internet kapcsolat, 24 órás szerverelérés, hogy csak a legfontosabb és legvonzóbb címszavakat említsük meg.

A szervertermek Budapest a VIII., X. és XIII. kerületben találhatóak. A rackforest.com informatív oldala minden kérdésünket megválaszolja, eloszlatva még a leghalványabb kétséget is afelől, hogy ők a legjobb megoldás számunkra. Tökéletes biztonság: portaszolgálat, zártláncú videórendszer, aspirációs tűzjelző rendszer. Garantált klimatizálás: négy pontos mért hőmérséklet, ami a 22 (+/-2) fokot biztosítja folyamatosan. Kiemelkedően magas rendelkezésre állási értékek, minden mutató 99,9% felett.

Amellett, hogy szervereink jó kezekben vannak, az ügyfél kényelme is garantált: 24 órás hozzáférési lehetőség a szerverekhez, meghibásodás esetén IP konzolt biztosítanak és az ügyfél ingyen parkolhat. Az év minden napján telefonon rendelkezésre álló adminisztrátor biztosított.

Már a weboldaluk alapján is elköteleződtem a rackforest.com webhost szolgáltatása mellett. Maga az oldal is a hozzáértést, jól szervezettséget mutatja illetve arról győztek meg, hogy pontosan tudják, mitől jó egy szolgáltatás, mit keres az ügyfél náluk. A mi irodánk biztosan a rackforest.com webhosting szolgáltatását fogja igénybe venni.