Iroda és a vízvezeték szerelés

Átalakulóban van a preferált munkahelyek, mármint, hogy hol is történjen az effektíve munkavégzés a dolgozóknak. A vírus adta új lehetőségekkel sok cég élt, hogy a megszokott irodai munkavégzést felhagyva, engedélyt adott a homeofficenak. Tényleg sok cég kipróbálta, és számosnál működött is. Az a cég, ahol én dolgozom nem preferálta ennyire az otthoni munkavégzést, azért, ahogy lehetett, újra az irodában találtuk magunkat a kollégáimmal. Még szerencse, hogy szeretjük egymás társaságát, így nem okozott gondot újra egy irodában lenni. Talán nekünk nem is való ez a homeoffice, mert annyira kedveljük egymás, és szeretünk egy helyen dolgozni.

És talán nem tudnának olyan banális dolgok történni velünk, mint hogy az irodában csőtörés keletkezik és nekünk dolgozóknak kell szakembert találni, a fennálló baj orvoslására.
De hát így történt, nekünk pedig meg kellett oldanunk a szituációt, nem is tudtuk volna megoldani anélkül a remek szakember nélkül, aki az első hívásunkra igent mondott, és rögvest ki is érkezett.

Vízvezeték szerelés, vízszerelés Budapesten és Pest megyében -így kerestünk rá a szakemberre és hál Istennek könnyed szerrel rá is találtunk. Különböző kritériumok voltak, hogy még aznap ki tudjon jönni hozzánk, és ha lehetséges, akkora szakértelemmel bírjon, hogy még ott orvosolni tudja a fennálló problémát, különleges bontások és javítás nélkül.

Azt hittük ilyen feltételek mellett nem lesz egyszerű vízszerelőt találni, de még magunkra is rácáfoltunk. Vagyis nem is mi, hanem az a nagyszerű szakember, akit találtunk. Az internet csodálatos e tekintetben, hiszen rátaláltunk a szerelőnkre. Jó, hogy egy fizikai szakmának is van honlapja. Nem is gondoltunk volna, hogy egy víz, gáz, fűtésszerelő ilyen profi honlappal rendelkezik. Azt meg kiváltképpen nem, hogy ennyire részletesen le van írva, hogy mivel is foglalkozik. Szerencsénkre az, hogy az irodánkban csőtörés van, az ebbe a kategóriába tartozik, hogy foglalkozik vele a szakember és ténylegesen orvosolni tudja majd a problémánkat. A honlapján gyorsan tájékozódtunk, hogy mivel is foglalkozik, ekkor láttunk, hogy több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, mind a három említett területen. Nekünk pedig több sem kellett, ennél meggyőzőbb ajánlást nem olvastunk. Így már akkor joggal gondolhattunk azt, hogy Vízvezeték szerelés, vízszerelés Budapesten és Pest megyében kategóriában megtaláltunk a legjobb embert. Ez igazán csak akkor lett kézzel fogható, amikor felhívtuk őt, és azt válaszolta, hogy 2 órán belül az irodánkban tud lenni. Azt láttuk a honlapján, hogy nagyon rövid időn belül ki tud érkezni, de arra nem is számítottunk, hogy már délelőtt ott is tud teremni, és nagy valószínűséggel meg is sikerül neki oldani a bajunkat. Már a telefonbeszélgetés alkalmával is nagyon szimpatikusnak találtuk a szerelőt, nagyon segítőkésznek, és a megkeresési probléma mihamarabbi megoldására törekvőnek tűnt.

Az ígéretéhez híven, meg is érkezett a szerelő a megbeszélt időpontban, felmérte a terepet és munkához is látott. Azt mondta, hogy ez neki teljesen átlagos eset sokszor találkozott már ilyennel, mi pedig megnyugodtunk, hogy nincs eget verő probléma, könnyen meg tudja oldani, aminek mi rendkívüli módon örültünk. Ténylegesen nagyon profin nyúlt az elzáró csapokhoz, és kisebb bontás után, már azon is volt, hogy a régi rend álljon helyre a mellékhelyiségben. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk, és ha még valami hasonló problémánk lesz, biztos őt fogjuk hívni.