Szerencsére a kollégám autója időben jelezte a bajt

Mindig szerettem bejárni az irodába, a csapattal személyesen megbeszélni a feladatokat, együtt kávézni a szünetekben. Viszont a COVID bekövetkeztével nálunk is életbe lépett a home office, aminek keretein belül a hét minden napját egy ideig otthon töltöttük, és be kell valljam, hogy nem is volt olyan rossz. Teljesen abban voltam, hogy ez engem ki fog készíteni. Én tényleg nagyon szeretem a társaságot, de végül rájöttem arra, hogy az a csend, ami otthon vesz körül, nagyon meggyorsítja a munkámat, és annak köszönhetően, hogy napközben a beszélgetésekkel sem esik ki idő, sokkal gyorsabban tudtam elvégezni a munkámat, mint az irodában. Ettől függetlenül mégis nagyon örülök neki, hogy most már visszamehettünk dolgozni, hiszen a személyes kapcsolatokat nagyon fontosnak tartom.

futómű szerviz

Nemrég ebéd alkalmával kollégámat hallgattam, akinek az autójával volt valami probléma. Igyekeztem felvenni a fonalat, és meghallottam a futómű szerviz szavakat, majd pedig a lelkesedést a szervizzel kapcsolatban. Így becsatlakoztam a témába, és először is megkérdeztem, hogy melyik autószervizről van szó. Ekkor említette a Méta autószerviz nevét, mondta, hogy bár korábban nem hozzájuk járt, most a futómű szervizre oda vitte el az autót, és nagyon meg van velük elégedve. Le is szögezte, hogy ezek után biztos, hogy csak hozzájuk fogja vinni az autóját.

Az árakat is említette, hogy jobban járt, mint az előző szervizzel. Itt jó pár ezer forinttal olcsóbban úszta meg az egészet, mint ahogy szokta. Azt is említette, hogy időpontot és sokkal gyorsabban kapott. Az előző helyén akár két-három hétbe is telt, mire időpontot kapott, itt pedig néhány nap múlva már tudott időpontot foglalni, ráadásul ezt online is megtehette, mivel van az oldalon egy időpontfoglalás menüpont, ahol egyszerűen és gyorsan tudott időpontot foglalni magának. Mesélte, hogy ezen a felületen akár több szolgáltatásra is lehet egyszerre időpontot foglalni, úgy, mint gumicsere, klímatöltés, defektjavítás, futómű állítás. Ráadásul egyszerűen bármikor lehet módosítani, vagy akár törölni az időpontot, ha közbejött valami. Elmesélte, hogy az egész időpontfoglalás milyen jól fel van építve, első lépésben ki tudta választani a szolgáltatást, ami az ő esetében a futóműbeállítás volt és az abroncscsere. Ezután pedig a második lépés volt a jármű típusának kiválasztása, valamint ezt követően kellett megadnia az elérhetőségét.

Miközben mesélt, megnéztem az autószerviz weboldalát, és elmentettem magamnak a kedvencek közé, hiszen bármikor jól jöhet egy jól működő korrekt futómű szerviz elérhetőségének az ismerete. Meglepődve tapasztaltam, hogy milyen sok tartalom van az oldalon, nem egy általános bemutatkozó oldaluk van. A szolgáltatásokról részletesen kifejtik a legfontosabb tudnivalókat, valamint a blogban több érdekes és hasznos cikk is szerepel, amit egyszerűen élvezet olvasni.