Irodába is rendelhetőek fém polcrendszerek

Az irodai életnek is megvannak a sajátosságai, sokak, akik fizikai munkát végeznek és egész nap akár építkezésen dolgoznak vagy éppen szállítmányozással foglalkoznak és járják az utakat, neki elképzelhetetlen egy helyben ülni és papírokkal foglalkozni. Pedig sok embernek ez jelenti a munkát, más meg azt nem tudja elképzelni, hogy egész nap menetben legyen, valakinek az állandóság számít, hogy bemegy az irodába 8 órakor és el tudj jönni 17 órakor. Minden ember más, de meg kell találni mindenkinek a maga számítását, hogy miben, és hol érzi magát jól. De az irodai létnek is megvannak a jó oldalai, azt mesélte pont a testvérem, hogy ő mennyire szeret irodában dolgozni, hiszen ott is akad minden nap új kihívás lehetőség. És ténylegesen neki nagyon is számít, hogy meglegyen a napi rutinja. A mikor elkezdett dolgozni zárt ajtós, 2- 4 fős szobában ültek, ahol elég volt ahhoz a pár emberhez igazodnia, akikkel egy szobában volt. Most a multik nagy világa csöppent szintén irodai dolgozóként, de ez már egy teljesen más világ, mint amit megszokott. Itt van egy nagy irodai tér, open office felfogásban, szóval a cég összes dolgozója egy nyitott térben próbálja a legjobb tudása szerint lehozni a munkanapokat. Első körben nagyon frusztrálta a testvéremet ez a nyitott légkör, hiszen egyfelől meg tudják beszélni rögvest, hogyha van valami elakadás a munkafolyamatokban, másrészt nagyon zavaró tud lenni, ha sok ember egyszerre csinál valami teljesen más dolgot. Ki telefonál, ki megbeszél, ki éppen gépel valamit hangosan, kik csak úgy könnyed témákról beszélgetnek.

Nehéz pár hét áll mögötte, de most hogy egy újfajta polcrendszer beszerzésével bízták meg, lefoglalta magát teljesen. Annyira jó kreatív megoldást talált ki az open office rendszerhez, mely talán ilyen minimalista stílushoz áll a legközelebb. Hiszen nem egy nagy fa polcrendszert rendelt meg, hanem fémet. Ez megy az ipari stílusban megálmodott irodához is, a hol a vezetékek is látszódnak, meg a födém nagy beton áthidalói, úgyhogy ez a polcrendszer igazán beleillik a miliőbe. Ez is volt a cél, a testvérem főnökei úgy bízták meg, hogy szerezze be az új polcrendszert, hogy mindinkább illő legyen a környezetbe. Volt egy összeghatára is, amibe bele kellett, hogy férjen, ezt mindig próbálta szem előtt tartani. Koncepció az volt, hogy illjen a környezetbe és nagy teherbírású legyen, hiszen számos iratanyag tárolására alkalmasnak kell lennie, hosszú távon is. Ezen ismérvek tekintetében kezdett el a testvérem az interneten keresgélni, hogy egy olyan céget találjon, ahol akár irodába, olyan helyre is ahol szem előtt van a fém polc, szóval még oda is szépen megmunkált polcokat találjon. Keresett, kutatott végül rátalált arra a cégre, amelynél már az első kattintásnál tudta, hogy ez lesz az a cég, akinél megtalálja a keresett polcot. Fém polc természetesen volt a cég termékkínálata között. Így maradt is az oldalukon, és informálódni kezdett, hogy mégis milyen koncepcióban tudja megrendelni az éppen a falhoz illő fém polcot. De nem is kellett ezzel annyira sokat törődnie, hiszen a cég egy előzetes felmérés alapján ad csak árajánlatot.

Tehát a testvérem leadta az előzetes igényét, és azután kereste őt a kiérkező szakember, akivel leegyeztetett egy időpontot, hogy mikor alkalmas mindenkinek, hogy megnézze a terepet. A megbeszélt időpontban az irodába érkezett a felmérő szakember. Nagyon pontosan precízen felmérte azt a részt, ahová szánták a polcokat. Még tippet is adott volna, hogy melyik termékük a legideálisabb ebbe a környezetbe, hogy ha nem azt a terméküket nézte volna ki a testvérem is. Akkor helyeslően mondta, hogy jó választás, a testvérem ezen a ponton nagyon büszke volt magára, hiszen egy szakember dicsérete mindig jóleső érzés tud lenni a léleknek.
Tehát miután a felmérés elkészült, a szakember ígért egy e-mailt, amiben minden benne lesz, még egy vázlat terv is, és természetesen az árajánlat. Meg is kapta ezt a tervet a testvérem, melyben ténylegesen ott volt a terv az ajánlattal együtt. Némi mérlegelés után úgy döntött, nem keres másik céget, ez az ajánlat annyira kedvező és profin megszerkesztett, hogy mindenképpen jól jár a cég. Nincs kétség, hogy a piacon található legjobbat sikerült megtalálnia, és nem szabad elvesztenie, úgyhogy meg is rendelte. Azt mesélte, hogy nagyon jó volt látni a látványterven, hogy amit elképzeltek fém polcrendszert, az a valóságban hogyan is fog kinézni. Teljesen bele illett a környezetbe, így ezzel sem tudott hibázni. Fém polcok tekintetében ez a cég a legprofibb ez talán nem túlzás kijelentenie a testvéremnek. Ezek a polcok nagy teherbírásúak, és nagyon is időtállóak, ami fontos egy beruházásnál, hogy mennyi ideig tudja használni a cég. A testvérem szerint ezek minimum, alsó hangon is vagy 25 évig lehet használni, úgy hogy nem rozsdásodik, illetve a vetemedése is kizárt. Beleillik a minimalista, gyári irodájuk stílusába, és még a kollégák sem tudják magukat megsérteni, ugyanis csavarmentes, rejtett csavaros formában is elérhető.

Fém polc

Ez olyan, mintha magát győzködte volna a testvérem, hogy jó cégtől rendelte meg a terméket, de felesleges volt magát győzködnie, hiszen ténylegesen, bizonyos formában jó cégtől rendelt.

Rövid időn belül olyan hívást kapott, amire nem számított, hogy jönnek leszállítják a polcokat és össze is szerelik azokat. Ez olyan váratlanul érte a testvéremet, hogy még a főnökei is megemlítették, hogy milyen gyorsan sikerült elintéznie ezt a projektet. A szakemberek a megbeszélt időpontban megérkeztek és el is kezdődhetett az összeszerelésük. Annyira örült a testvérem, hogy nem neki kellett még egy külön szakember gárdát hajtania, akik összeszerelték volna a polcot, hanem a cég maga vállalja ezt a feladatot is. Ezzel a vásárlóik számára időt és energiát spórolnak meg, hiszen nem kell ilyesmivel törődniük, csak azzal, hogy egy megfelelő cég találjon. Annyira profin és összeszokott módon dolgoztak az összeszerelő szakemberek, hogy jó volt őket nézni, emlékezett vissza a testvérem.

Azért is jó, hogy ők gondoskodtak az összeszerelésről, mivel így a garancia is megoldódott, meg egyébként is ki más tudhatná jobban, hogyan is kell szakszerűen összeszerelni, mint maga a cég dolgozó, összeszerelő szakemberei. Nagyon gyorsan végeztek az összes munkafolyamattal. Már csak a teherpróba volt hátra, amikor a testvéremék elkezdték megtölteni a polcokat. De minden nagyon szuperül klappolt. Egy nagyszerű céget talált, akik jó áron, remek minőségben forgalmazzák a termékeiket, minderre garanciát is vállalnak. A testvérem főnökei elégedettek voltak a leszállított polcokkal, összeszerelve is jól mutatnak, valamint testvéremet is megdicsérték, hogy jól sikerült választania.