Irodai buli selfie géppel

Én szeretem nagyon a munkám. Kedvelem az iroda világát, azt, hogy ott ülünk (nagyjából) csendben egymás mellett, és mindenki pötyögi a gépen a saját kis dolgát. Az irodai hangulat mellett azonban szeretek szórakozni is persze, néha akár a kollégákkal is.

A múltkor például egy irodai bulit tartottunk, ahol a rengeteg pia és étel mellett volt egy úgynevezett selfie gép is. De mi is ez? Hát nézzetek rá a SelfieGep.hu oldalra, ahol egyébként mindent megtudhattok erről a szolgáltatásról.

Alapból ez olyan rendezvényekre van kitalálva, mint amilyen a mi irodabulink is volt, tehát ahol sok ember van, és jó program lehet egy fotósarkot csinálni. A selfie gép ugyanis pár négyzetméteren ad egy fotóstúdiót, ahol elég megnyomni a képernyőt, és az elkészült fotót pár másodpercen belül már a kezünkben is tarthatjuk.

Mindehhez segít egy a cég által kiküldött munkatárs is. Emellett a SelfieGep.hu oldaláról azt is megtudtam, hogy ehhez a szolgáltatáshoz jár egy alap háttér (amin felül lehet extra háttereket is igényelni), valamint eszközöket is adnak a fotózkodáshoz.

Én nem vagyok annyira oda az ilyenekért, de meg kell, hogy mondjam, iszonyú jó volt így együtt mókázni a munkatársakkal. Az elkészült képeket pedig digitális formátumban is megkaptuk később, és azóta is azokon nevetünk ebédszünetekben.

Szerintem tehát érdemes felkeresni a SelfieGep.hu oldalát, mert ár-érték arányban is nagyon megéri ez a szolgáltatás.

Fel akarod dobni a bulit egy jó fotósarokkal? Válaszd a Selfie Gép csapatát!