Az iroda és a világ összekötője, és nem online, mi az?

Az autó az. Erre nemrég jöttem rá, mivel lassan egy éve irodai munkát végzek. Egész nap csak ülök az asztalnál, fáj a hátam a nap végére, és a szemem könnyben úszik a sok monitor nézéstől. Ezek mellett is imádom a munkám, azonban néha jól esik kicsit kiruccanni, elszabadulni az irodából. Mivel a hétvégék hamar elrepülnek, így mindig igyekszem maximálisan kihasználni őket, és utazni az országon belül. Sokszor fel a hegyekbe, túrázni a párommal és a kutyánkkal. Az ország lassan minden megyéjében jártunk már, ami csupa izgalom, sokszor eltévedtünk, és jártunk úttalan utakon.

Pár éve a kalandozásainkhoz vettünk egy terepjárót, amiben mind jól elférünk, és aminek nem okoznak kihívást sem a mecseki szerpentinek, sem a havas téli utak, melyek elvezetnek minket túra útjaink elejéig. Az irodai világból kiszakadni a természetbe sokszor olyan számomra, mint a szauna, hidegből melegbe, melegből hidegbe, és ez minden héten frissen tart. Számomra fontos a munkámban és az életemben is az egyensúly, így az irodai fegyelem és kitartó munka mellett szükségem van a kalandra, a szabadságra a természetben.

Azonban múlthéten rádöbbentem, kitekintve az irodaház ablakán, hogy bizony megérkezett a tél, és lassan az utak egyre nagyobb kihívást fognak jelenteni, így elkezdtem keresgélni az interneten, hogy megrendeljek 4 masszív téli gumit a mi csoda járgányunkra, nehogy emiatt maradjon el a hétvégi Kék-túra terv. Mivel a munka mellett nincs időm elrohangálni az irodától jó pár kilométerekre levő autós boltokig, így a https://gumidiszkont.hu/teli-gumi (gumidiszkont.hu) volt a tökéletes választás a számomra, hiszen ők az egész országban szállítanak ki téli gumi szetteket az autósoknak. Minden stimmelt, az árak remekek, akciók is vártak rám, sőt némelyik csúcsminőségű autógumira, mint a PIRELLI, a CONTINENTAL vagy a MICHELIN akár 40% kedvezményt is kaphattam, a minőség pedig elképesztő fontos, hiszen kemény utakat kell majd kibírnia, és ugye a jó abroncs a biztonságos vezetés egyik kulcsa.

Szerencsére a Toyotánk sem maradt a periférián, találtam hozzá passzoló gumikat, mivel márka szerint is tudtam szűrni a téli gumik választékát, és be tudtam állítani a keresőben, hogy terepjáróra szeretnék téli gumit. Kereshettem még márka, fogyasztás, évszak, terhelés és sebesség alapján is. A kedvencek listáját is átböngészhettem, hogy másoknak mi vált be téli gumik terén.

 Azt pedig külön értékeltem, hogy gondoltak az olyanokra is, akiknek mindig van pár extra kérdésük, és ehhez külön funkciót készítettek. Kicsit aggódtam, hogy mi van, ha nem lesz a webshopban az, amit keresek, de végül beláttam, hogy akkor se lenne akkora gond, mert minden termék mellett jelzik, ha azért raktáron még elérhető pár darab gumi; a készletek elérhetősége pedig 10 percenként automatikusan frissül, így tényleg biztosak lehetünk benne, hogy van-e abból elég, amire szükségünk van.

Az oldalon írták, hogy figyelmesen válasszak, látszik, hogy nekik is a biztonság az első, még a gumik barázdáltságát is megadják, és felhívják a figyelmet a gumik kopására, hogy akkor bizony cserélni kell őket. Ez számunka szuper fontos, hiszen koptatni fogjuk ám rendesen a téli gumi szettet is, minden hétvégén újabb és újabb utakon, meg néha azért egy-egy kevésbé izgalmas belvárosi bevásárlásnál is.

Szóval meg is rendeltem, ahogy írták, 5 munkanapon belül már megjöttek a gumik, nekem csak el kellett vinnem egy szervizbe, ahol fel is tették őket az autóra. Elégedett vagyok a teljesítménnyel, a hétvégén a Zemplénben kirándultunk, jeges utakon is át kellett jutnunk, de a gumik nem hagytak cserben.

Arra viszont érdemes gondolni, hogy szezonban – vagyis, amikor ideje lecserélni a gumikat -, a szállítási idő megnövekedhet, hiszen az érdeklődés is nagyobb, az aktualitás miatt.

Odafigyelés és profizmus, akárcsak nálunk az irodában, a https://gumidiszkont.hu/teli-gumi oldalért felelős srácok is remek ellátásban részesítettek minket és az autónkat. E-mailes információ szolgálatuk is volt, sőt telefonon is kérhettem tanácsot tőlük, hogy otthon vagy szervizben rakassam e fel az autóra a téli gumit. Azóta is rójuk az utakat a legnagyobb biztonságban.