Gyors és profi fogpótlás után újra a topon

Napjainkban a megjelenés legalább olyan fontos, mint maga a tudás, a mondanivaló. Különösen így van ez az üzleti világban, ahol egy ing, egy óra és bizony egy mosoly is árulkodik viselőjéről, gazdájáról. Persze a legtöbb ember számára a jó megjelenés nem csak az irodában fontos, hanem a hétköznapokban is. Persze vannak olyan területek, ahol kötelező a topon lenni. Ilyen például fogaink kérdése is. Hisz egy egészséges fogsor már önmagában is bizalmat kelt.

Persze vannak olyan helyzetek, amikor bizony a fogunktól meg kell válni, hisz annyira megromlott, hogy már nincs más megoldás. A fogpótlástani klinika többféle megoldást is kínál az ilyen esetekre. A legfontosabb, hogy mindenki személyre szabott megoldást kapjon. Az első és legfontosabb, hogy egy fogat bizony érdemes megmenteni, ha lehet, ez a fogpótlástani klinika egyik alapelve is.

De van, mikor nincs más megoldás, és jönnek sorra kérdések, hogy vajon mi lesz a foghúzás után? Korona, híd, implantátum. Ez nagyon sok mindentől függ, és a legfontosabb, hogy a választ ezekre a kérdésekre az orvos és a páciens együtt adja meg, mint ahogy az a fogpótlástani klinikán is lenni szokott.

Itt vannak például a hidak, fémkerámiából és cirkóniumból, melyek esztétikusak, tartósak és alig észrevehetőek. Persze egy akár évekkel korábbi foghúzás után azért picit meg kell szokni, hogy újra van mivel rágni, de ez szinte órák, napok alatt lezajlik. Nem mellesleg nagyon természetesnek hatnak, észre sem lehet venni a különbséget a híd és a saját fog között. Ehhez le kell csiszolni a két szomszédos fogat, ezek jelentik a hidat, ami majd tartani fogja a pótolt fogat.

De már erre is többféle megoldás van, ahogy az évek telnek, úgy fejlődik, tökéletesedik a technika. Mint ahogy maguk a felhasznált anyagok is. Vagy épp az, hogy hogy készül a fog. Elárulom, hogy erről én még egy videót is megnéztem, hisz nagyon izgalmasnak találtam, hogy robotok építik fel a cirkónium-hidat. Vagyis egy gép faragja ki egy tömbből, ami picit olyan, mint a szobrászat. Érdemes megnézni, legalábbis számomra mindig megnyugtató, ha tudom, hogy pontosan mi fog történni velem. Így vagyok a fogászati kezelésekkel is.

fogpótlástani klinika

A fogpótlásnak persze nem csak esztétikai okai vannak, nemrég olvastam egy cikket arról, hogy akinek hiányoznak a fogai, csökken a rágási képessége és ez emésztési gondokat is okozhat, szóval mindenképp érdemes egy-két kört futni, hogy vajon van-e megoldás. A fogorvosbudapest.info rendelő honlapján nagyon szuper kis összefoglalókat lehet olvasni erről például, így tényleg felkészülten, nyugodtan, tájékozottan, és a kérdéseit összeszedve tud az ember megjelenni a fogorvosnál.

A fogpótlások azért nem két fillérbe kerülnek, ezért is fontos alaposan átgondolni, megtervezni az egészet. A Fogorvos Budapest rendelő válaszokat ad a felmerülő kérdésekre, hogy mindenképp a legjobb, személyre szabott megoldás születhessen. Ami lehet akár híd, akár implantátum.

Akármelyik is, a széles mosoly garantált és nem csak azért, mert így szokás, hanem azért is, mert egy rendezett, szép, teljes fogsorral csak mosolyogni lehet. És ez az üzleti életben is nagyon fontos, ugyanúgy, mint a magánéletben. Akinek hiányos a fogsora, érdemes felkeresnie a Fogorvos Budapest rendelőjét, hisz biztosan van megoldás, és itt a legjobbat találják meg.