Menedzserként elkél a néha a gyors laptop tisztítás

Megvalósítottam az álmomat

Nagyon büszkék rám a szüleim, ugyanis megvalósítottam az álmomat. Ki tudtam szakadni a multi világának a gépezetéből, és jól menő, saját vállalkozást alapítottam, amelyet jelenleg is én vezetek. Fontos hangsúlyoznom, hogy valóban jól működik, szerencsére nem szűkölködünk a bevételben, profitáló, nyereséges vállalkozásról van szó. Azt is hozzá kell tenni, hogy persze hatalmas szabadságot ad, hogy a magam ura vagyok. Furcsa együtt állás ez, mert tulajdonképpen talán többet és keményebben is dolgozom, mint amikor még multiztam. Mégis azt érzem, hogy több időm van, és tudjátok miért? Azt hiszem, az a kulcsa mindennek, hogy azt csinálom, amit szeretek. Így ha több időt vagy energiát kell is beleraknom, nem munkának élem meg a plusz feladatot. Ráadásul nem kell minden nap az irodából dolgoznom. Azáltal pedig, hogy sok minden itthonról is el tudok végezni, sokkal rugalmasabbá vált az időbeosztásom, én pedig felszabadultam az idő nyomása alól. Nagyon ajánlom ezt a létormát mindenkinek.

Mit sem ér a függetlenség, ha nem működik a laptopod

Csakhogy ez a létforma azzal is jár, hogy az eszköz parkom, így a laptopom javításáért is én vagyok a felelős. Ezek az eszközök márpedig mindig a lehető legjobbkor adják meg magukat, természetesen. Történt ugyanis egyszer, hogy egy meeting után egyszer csak magától kikapcsolt a laptopom, és egy ideig az istennek sem akart visszakapcsolni. Persze voltak előjelek, azon az ominózus meetingen már elég hangosan mocorgott a hűtőház, de persze az ember mindig az utolsó pillanatra hagyja az ilyesmi feladatot. Én sokat tanultam belőle, üzenem mindannyiótoknak hogy ha felfedezitek a hibát, azonnal segítséget kell kérni! Szerencsére egy gyors laptop tisztítás megoldotta a problémámat, de ehhez megfelelő csapatra is szükség volt. Biztos vagyok benne ugyanis, hogy a PC Mentor profi munkája nélkül még mindig nagy gondokat okozna a laptopom működésre bírása!

gyors laptop tisztítás
Ha gyors laptop tisztítás szükséges, válasszátok a PC Mentor csapatát!

Gyors laptop tisztítás a PC Mentorral!

Szerencsére azonban hallgatta az ismerősök ajánlására és hozzájuk vittem a gépezetet. Már az elején szóltam nekik, hogy üzleti laptopról van szó, és nem engedhetem meg magamnak, hogy eszköz hiány miatt hosszabb időre kiessek a munkából. Ezért rögtön fel is ajánlották az expressz szolgáltatásukat, és három órán belül el is készültek a gépem javításával. Ezt nevezem kiemelkedő segítségnek ez bizony gyors laptop szerviz a javából! A tisztítás során ellenőrizték az alkatrészeim működését, mindegyiknek megmérték a hőmérsékletét, hogy lássák, hol van a legnagyobb hiba a túlmelegedés során. Ezt követően szépen szétszerelték a laptopomat, és megkezdték a hathatós, gyors laptop tisztítás elvégzését. Miután pedig ezzel is végeztek, még a hőpasztát is kicserélték: ez felel ugyanis a megfelelő hőelvezetésért. Mint kiderült, az én laptopom azért kapcsolhatott ki ugyanis, mert nem volt megfelelő a hőelvezetés, és az eszköz így védte meg magát a túlforrósodásért. Végül kitisztították a külső elemeket, és utamra is engedtek.

Mindezzel három röpke három óra alatt meg voltunk, én pedig úgy éreztem, mintha egy teljesen új készüléket kaptam volna vissza tőlük! Ne hagyjátok az utolsó pillanatra a munkaeszközeitek karbantartását – ha gyors laptop tisztításra lenne szükségetek, akkor pedig válasszátok a PC Mentor csapatát, nekem bevált!