Uncategorized

Szeretem a munkám

Az irodában mindenki nagyon jó fej, már évek óta együtt dolgozunk, összeszokott csapat lettünk. Rengeteg belsős poénjaink vannak, a mémek és a gifek királyai és királynői lettünk, ismerjük az internet összes trash videóját és képét, hanganyagát, lassan már kívülről tudjuk őket. Néha egy-egy agybajos percünkben ezeket szoktuk nyomni, vagy éppen küldözgetjük egymásnak, így náluk mindig nagyon jó kedv van és hatalmas a nevetés.

Fontos, hogy ezt úgy tudjuk csinálni, hogy az nem megy a munka rovására. Mindenki határidőre megvan a rábízott feladatokkal, sőt, néha még egymás munkáiba is be tudunk segíteni, hogy hónap végére mindennel végezni tudjunk. Nálunk fontos a csapatmunka, de az is, hogy mindenki önállóan tudja végezni a munkáját.

Nagyon jóban vagyunk mindannyian, a főnökünk is kedves, laza, poénkodós arc, a csapatépítő tréningek nálunk rendszeresek. Nem véletlen, hogy mindenki ilyen jóban van a másikkal.

Az irodai munka sokak szerint unalmas, az irodisták unalmasak, egész nap a gép előtt ülünk és gépelünk. Pedig ez egyáltalán nem így van. Az én munkám is például nagyon sokrétű, rengeteg feladatköröm van, arról nem is beszélve, hogy én vagyok az irodavezető, tehát nekem mindenkit ellenőriznem kell, ki kell osztanom a munkákat, figyelnem nem csak a saját, de a mások határidejét is. És még sorolhatnám.

Én már négy éve itt dolgozom, de egyáltalán nem tudom azt mondani, hogy meguntam volna, vagy monotonná vált volna, mert mindennap tartogat nekünk bent valamit a munka, az élet, amitől sokkal pörgősebben és jó kedvűbben megy minden.

Szeretem a munkám bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva